Loading...

Què és l’acreditació TECNIO?

La certificació TECNIO qualifica els grups i centres de recerca excel·lents en innovació i en transferència de coneixement. És atorgada per la Generalitat de Catalunya.

Quins àmbits engloba?

Els agents TECNIO estan especialitzats en tots els àmbits sectorials recollits en el Pacte Nacional per a la Indústria, elaborat per la Generalitat de Catalunya, i distribuïts per tot el territori català.

Aquests agents generen i desenvolupen nous productes, processos i serveis d’interès per al sector empresarial català, espanyol i internacional.

Treballar amb agents TECNIO és sinònim de millora i creixement. Tots els indicadors d’impacte demostren que el model TECNIO genera riquesa a les empreses i al país.

La nostra petició

Amb aquest manifest demanem als responsables polítics que continuïn donant suport als agents TECNIO i impulsant-los, i que els reconeguin com a actors clau en l’engranatge de transferència de tecnologia i coneixement del sistema d’innovació català.

Volem la continuïtat del model TECNIO, que transforma la inversió en recerca en innovació per a les empreses i riquesa per al país.

Volem que el Govern català atorgui als agents TECNIO els recursos i el finançament estructural necessaris per poder dur a terme la seva activitat.

Volem que el Govern català reconegui la carrera professional dels investigadors que fan transferència de tecnologia enfocada a les empreses i a la societat.

Volem que es reconegui que la col·laboració entre els agents TECNIO i les empreses contribueix a la creació de llocs de treball i al creixement econòmic del país.

Per tots aquests motius, els sotasignats, membres i representants del sector empresarial signem aquest manifest en el qual expressem el nostre suport als agents TECNIO i reconeixem que la seva tasca és vital per al sector empresarial i la societat.

Nora Ventosa
Presidenta de l’Associació TECNIO

Si hi esteu d’acord, mostreu el vostre suport signant el Manifest TECNIO

Aquestes són les 3 raons fonamentals per les quals sol·licitem la vostra signatura i adhesió:

1. Potenciar l’ecosistema empresarial

Signar el manifest és donar suport a la transformació de la inversió en recerca en innovació real per a les empreses.

2. Innovació basada en tecnologia puntera

En adherir-vos al manifest, esteu donant suport a continuar tenint accés a una xarxa de desenvolupadors tecnològics que treballen per l’empresa des del territori.

3. Creació de llocs de treball i creixement econòmic

Esteu afirmant el vostre compromís amb aquesta col·laboració que genera riquesa a les empreses i a tot el país.

Ja ens donen suport

Judit Viader
Directora general i CEO de Frit Ravich.

Frit Ravich veu la innovació com a l’eix transversal per garantir el progrés cap a un model de futur més competitiu, eficient i sostenible.

Cal crear un ecosistema on les empreses i els agents amb certificació TECNIO es coneguin per poder implantar tecnologia punta en el procés productiu.

Ramon Carbonell
CEO de AUSA
Col·labora amb 4 grups TECNIO.

Els grups TECNIO amb els que treballem ens ajuden a donar resposta a les noves demandes tecnològiques i així poder donar més valor afegit als nostres productes.

Gràcies a aquesta injecció de talent que aglutina TECNIO, és com una empresa com AUSA pot tenir quotes de mercat mundial superiors al 20% i arribar a exportar més del 75% de la seva producció.

Eloy Opisso
Director Innovació Institut Guttmann. Col·labora amb: Able Human Motion derivada UPC-CREB

A l’Institut Guttmann ens agrada participar en la creació de productes i serveis pensant en els nostres pacients i la seva rehabilitació, conjuntament amb les empreses que desenvolupen la tecnologia.

L’Associació TECNIO és per nosaltres un referent que ens pot facilitar accedir al coneixement tecnològic que ens cal per a fer realitat innovacions que millorin la qualitat de vida de les persones que atenem.

Dono el meu suport al paper dels agents TECNIO i al seu model de Transferència de Tecnologia i Coneixement.