7 de febrer de 2024

Oportunitats a Suïssa pels grups TECNIO i les spin-offs associades

El pròxim dimarts 20 de febrer rebrem la visita de Srs. Giuseppe Saporita i Vincent von Arxque, representants del Departament d’Afers Econòmics del cantó suís de Neuchâtel per tal de donar a conèixer les oportunitats que pot oferir el seu ecosistema industrial i d’innovació als grups de recerca i spin-offs vinculades a TECNIO.

Neuchâtel, regió líder en la fabricació suïssa de rellotges de luxe destaca per la transformació de la seva indústria cap a la fabricació de productes tecnològics d’alta precisió. El seu know how els converteix en importants partners estratègics per facilitar la producció eficient de prototips, pilots i sèries inicials.

A la sessió podrem conèixer els principals avantatges i actius del seu ecosistema d’innovació, com és la connexió amb partners tecnològics i industrials per realitzar escalats tecnològics i/o de negoci, la cerca d’inversió, l’accés a decision-makers o la creació d’aliances estratègiques per produir o comercialitzar tecnologia a escala internacional.

Una oportunitat que creiem que és d’especial valor pels nostres grups i les seves spin-offs vinculades. Per tant, us animem a assistir a la presentació que tindrà lloc al Pier07.

Oportunitats del cantó de Neuchâtel, Suïssa

Presentació exclusiva per a spin-offs de grups TECNIO i startups TechBarcelona

Més informació sobre el cantó de Neuchâtel

Registreu-vos

Si us plau, registreu la vostra assistència en el següent formulari:

Notícies relacionades