22 de febrer de 2024

Què guanyem amb la transferència de coneixement?

Què guanyen la societat, l’acadèmia, les institucions i el país amb la transferència del coneixement des de la ciència cap a la indústria?

Aprofundirem en aquesta reflexió el pròxim dimarts 27 de febrer a la taula rodona organitzada per l’Institut d’Estudis Catalans, en el marc de les sessions promogudes per la seva Secció de Ciència i Tecnologia.

Amb l’objectiu d’identificar els ajustos necessaris per millorar l’acoblament entre la ciència i la innovació a Catalunya i com fomentar la transferència cap a les empreses en benefici de la societat, la sessió comptarà amb la moderació de la presidenta de TECNIO, Nora Ventosa. Compartiran reflexions i debat, Laia Arnal (Dira. Gral de Transferència de la Generalitat de Catalunya), Mònica Roca (IsardSAT), Sara Secall (Inveready) i Irene García Cano (UB-TECNIO).

Esperem comptar amb la vostra presència.

📍 IEC, Sala Pere i Joan Coromines

📅 Dimarts 27 de febrer
⏰ 18.30 h

Participen:

🔹 Laia Arnal, biòloga i directora general de Transferència i Societat del Coneixement, del Departament de Recerca i Universitats.

🔹 Irene Garcia Cano, vicedegana de Recerca i Transferència de la Facultat de Química i directora del grup TECNIO de Projecció Tèrmica, de la Universitat de Barcelona.

🔹 Mònica Roca, enginyera de telecomunicacions, fundadora de l’empresa IsardSAT. Va ser presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona.

🔹 Sara Secall, inversora. Sòcia d’Inveready i la responsable de Biotech Portfolio.

Modera: Nora Ventosa, presidenta de l’Associació TECNIO, professora d’investigació de l’ICMAB-CSIC, i membre de l’IEC.

Notícies relacionades