20 de febrer de 2023

TECNIO presentarà al MWC 4 casos d’èxit de col·laboració d’indústria i transferència del coneixement que han impulsat la innovació

L’associació TECNIO presentarà el pròxim dilluns 27 de febrer en el marc del Mobile World Congress – 4YFN la presentació de quatre casos d’èxit d’innovació a TECNIO Innovation Experience: Industry & TechTransfer boost innovation. Aquest acte, que mostrarà les diverses formes de col·laborar amb els spinoffs d’origen TECNIO, tindrà lloc a les 15:45 h a l’estand 8.1B25 de la Generalitat de Catalunya – ACCIÓ, ubicat al pavelló 8.1 de la Fira de l’Hospitalet.

L’esdeveniment comptarà amb la benvinguda per part d’ACCIÓ i de la presidenta d’Associació TECNIO, Nora Ventosa. A continuació prendrà el relleu Manuel Palacin director de TECNIO, qui moderarà i presentarà les intervencions d’algunes de les iniciatives emprenedores que han sorgit de grups i centres TECNIO, acompanyades de les empreses que han col·laborat amb elles durant tot el procés innovador. Així, comptarem amb la intervenció de Cristina Corchero fundadora i CTO de Bamboo Energy, spinoff d’IREC, qui parlarà de la col·laboració amb empreses. Per altra banda, Alfons Carnicero fundador i CEO d’Able Human Motion, empresa derivada UPC-CREB amb Eloy Opisso director Innovació Institut Guttmann comentaran el cas de la col·laboració amb institucions sanitàries. Tanmateix, participaran Marc Güell, fundador i CSO Integra TX sorgida d’UPF-SynBio i Pablo Menéndez, fundador & CSO OneChain Immunotherapeutics, qui parlaran de la col·laboració amb altres empreses emergents. Comptarem també amb la presència de Joseta Roca executiva d’IQUA Robotics, derivada d’UdG qui amb un altre participant per confirmar aportaran la seva experiència en col·laboració amb institucions d’investigació.

En cas d’assistir al MWC i voler estar present a l’esdeveniment TECNIO, preguem confirmació d’assistència per qüestions d’aforament. Per altra banda, TECNIO disposa d’entrades limitades que es lliuraran per ordre de sol·licitud. Si és el cas, si us plau, ompliu també el formulari de registre abans de dimarts 21/02/2023 a la tarda. 

Esperem comptar amb la vostra presència a aquest esdeveniment, així com a qualsevol altre moment a l’estand de TECNIO.

 

Notícies relacionades